Hoogslaper: voor echte durfals

Slaap hoog en droog

Het is de wens van echte durfals: lekker hoog en droog slapen. De nacht doorbrengen in een hoogslaper of halfhoogslaper is toch wel heel speciaal. Het uitzicht is anders en het voelt veilig en stoer tegelijk. Ook zijn er natuurlijk tal van fantasierijke spelletjes te bedenken, zoals piraatje spelen.

Stabiel en stevig

De hoogslapers en halfhoogslapers van Beter Bed zijn meestal met een schuin trappetje te beklimmen. Ze voelen stevig en stabiel aan, wat ook fijn is voor de (soms wat minder lenige) ouders, die voor het slapengaan nog een verhaaltje op bed willen voorlezen.

           

Ruimtebesparend

Voor kinderen is een hoogslaper of halfhoogslaper superleuk, voor ouders is het vaak ook een praktische oplossing omdat het plaats bespaart. Onder een hoogslaper van Beter Bed past vaak nog makkelijk een bureautje. Bij een halfhoogslaper is de ruimte op de vloer goed te gebruiken als speelhoekje of als bergruimte.

Hoogslapers met hogere rand

Onze hoogslapers en halfhoogslapers zijn stevig gebouwd, met de nodige aandacht voor veiligheid. De rand is wat hoger, zodat een kind er niet makkelijk uitrolt. Als ouder ken je het slaapgedrag van jouw kind als geen ander en kan je zelf het beste beoordelen of een hoogslaper goed past bij jouw kleine durfal.