Beter slapen? Kies voor jouw beste topmatras.

Met een topmatras verleng je de levensduur van je matras en geniet je van nóg meer comfort. Net als bij jouw beste matras is het belangrijk dat jouw beste topmatras past bij je lichaam, slaaphouding en wensen. Welk topmatras dan het best bij jou past? Daar helpen we je graag bij.
We stellen je een aantal vragen en bepalen op basis van jouw persoonlijke behoeftes welke topmatrassen het best bij jou passen. Fijn! Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt om beter te slapen.

Op wat voor type bed ligt het topmatras?

De keuze voor jouw topmatras hangt ten eerste af van het bed waar deze op komt te liggen. Wat zijn de afmetingen? Zijn het hoofd- en voeteneinde in hoogte verstelbaar of niet?

Op een niet verstelbaar tweepersoonsbed

Heb jij een tweepersoonsbed waarvan je het hoofd- en voeteneinde niet in hoogte kunt verstellen? Dit is je beste keuze.

Op een verstelbaar tweepersoonsbed

Heb jij een verstelbaar tweepersoonsbed waarvan je het hoofd- en voeteneinde in hoogte kunt verstellen? Dit is je beste keuze. De topmatrassen voor deze bedden hebben een split. Hierdoor kan het topmatras meebewegen.

Op een verstelbaar of niet verstelbaar eenpersoonsbed

Heb jij een verstelbaar of niet verstelbaar eenpersoonsbed? Ga dan voor dit antwoord.

Hoe lang moet je topmatras zijn?

Kies de lengte van het bed waarop het topmatras komt te liggen.

190 cm lang

200 cm lang

210 cm lang

220 cm lang

Heb je het snel warm of koud?

Het materiaal van een topmatras is belangrijk voor de temperatuur in bed. Heb jij het snel warm of koud in bed? Dan zoeken wij topmatrassen die je hierbij comfort bieden.

Ik heb het snel warm

Ben jij een kacheltje in bed? Of zorgt je dekbed al voor voldoende warmte? Dit is je beste keuze. Jouw beste topmatras zorgt met de juiste materialen en ventilatie voor een koeler slaapklimaat.

Ik heb het snel koud

Ben jij een koukleum in bed? Dit is je beste keuze. Jouw beste topmatras zorgt dankzij de juiste materialen en isolatie voor een warmer slaapklimaat.

Ik heb het niet snel te koud of te warm

Heb je geen last van de warmte of kou tijdens het slapen? Dit is je beste keuze. Voor het juiste slaapklimaat van jouw beste topmatras hoeven we minder specifiek rekening te houden met bepaalde materiaalsoorten.

Jouw beste topmatrassen op een rijtje

Op basis van je persoonlijke input selecteerden wij speciaal voor jou onderstaande topmatrassen. Deze topmatrassen voldoen zoveel mogelijk aan al jouw behoeften en wensen. Zo weet je zeker dat je het juiste topmatras kiest en beter slaapt.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.