MENU

Bent u op zoek naar een twijfelaar? Beter Bed heeft een uitgebreide collectie.

Twijfelaars

Breed eenpersoonsbed

Een twijfelaar is 1,20 meter breed en daarmee een heerlijk ruim bed voor 1 persoon. Je hebt volop ruimte om te draaien en te dromen. Bovendien is uit bed vallen met een twijfelaar verleden tijd. Twijfelaars zijn ideaal voor kinderen en tieners. Er kan gemakkelijk iemand blijven slapen en je kind kan dit bed blijven gebruiken tot hij of zij het huis uit gaat. Ook senioren kiezen vaak dit type bed, omwille van de instapruimte en bewegingsvrijheid.

Ruimtebesparend tweepersoonsbed

Een twijfelaar is ook een prima alternatief voor een tweepersoonsbed. Zeker als je wat minder ruimte hebt, want hij past in elke slaapkamer. Zo heb je naast je bed nog plaats voor een bureau of kleerkast. En mooi meegenomen: de twijfelaar is nog aantrekkelijker geprijsd dan een tweepersoonsbed!

Twijfelaars in allerlei soorten en maten

Beter Bed heeft alle soorten twijfelaars in zijn collectie. Boxsprings, bedden met een hoge instap, frames zonder bedbodem en matras, en speciale seniorenbedden of kinderbedden. Allemaal passen ze in vrijwel elke slaapkamer en bieden ze slaapplek voor 1 of 2 personen. Dus zalig breeduit liggen op je eentje of gezellig samen dromen? Twijfel niet langer: kies jouw twijfelaar uit het aanbod van Beter Bed. 

Maak voor advies een afspraak in één van onze beddenwinkels >>

Twijfelaars boxspringsTwijfelaars seniorenbeddenTwijfelaars kinderbedden
BoxspringsSeniorenbeddenKinderbedden