MENU

Ruimtebesparende bedden

Ruimtebesparende beddenAls u niet al te groot woont, een kleine slaapkamer hebt of gewoon extra slaapplaatsen wilt hebben voor gasten en logés, bieden onze ruimtebesparende bedden en logeerbedden uitkomst. Wat denkt u bijvoorbeeld van een slaapbank? In een handomdraai maakt u van een bank een bed en andersom. Reuze handig voor de kinderkamer, studentenkamer of logeerkamer. Of kies voor een van de onderschuifbedden, vouwbedden en opklapbedden van Beter Bed. Of het nu gaat om logés van de kinderen tijdens schoolvakanties of familie die over de vloer komt tijdens de feestdagen; met onze logeerbedden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een slaapplaats voor uw gasten. Voortaan kan iedereen blijven slapen!

De ruimtebesparende oplossingen van Beter Bed

Vaak is de logeerkamer tevens de ruimte voor opslag van andere spullen. Daarom is het handig als een logeerbed compact is. Bij Beter Bed vindt u altijd een slimme, compacte oplossing. Die flexibel en praktisch tegelijk is.

  • Kies bijvoorbeeld voor een opklapbaar logeerbed op wieltjes. U kunt dit bed gemakkelijk verplaatsen en het bed laat zich eenvoudig opbergen.
  • Een andere optie is een onder- en bovenbed. Het onderbed is in uitgeklapte stand even hoog is als het bovenbed. Hierdoor hebt u twee royale slaapplaatsen.
  • Het handige ruimtebesparende bed Smart is ingeklapt (met hoes) te gebruiken als hocker en uitgeklapt te gebruiken als logeerbed.
  • Of kies uit één van de handige slaapbanken uit de Beter Bed collectie. Deze tovert u in een handomdraai om tot een volwaardig logeerbed.

Bekijk alle ruimtebesparende bedden

aanmelden nieuwsbrief