MENU

Over Beter Bed


Beter Bed

Beter Bed is begin jaren 80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. In de jaren die volgden groeiden we uit tot een toonaangevende slaapspecialist, met meer dan 1000 winkels in Europa. In 2011 opende de eerste Beter Bed winkel in België. Onze succesformule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en verregaande service. Door de grootschalige inkoop voor de vele Beter Bed winkels, profiteert u altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Na een bezoek aan een van onze winkels geniet u van een perfecte nachtrust voor een echte droomprijs.

Over Beter Bed

Grote collectie

In de Beter Bed winkels heeft u keuze uit een grote collectie van bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamermeubelen en bedtextiel tegen concurrentiële prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse producten, vindt u in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om u te voorzien van een uitgebreid persoonlijk advies.

Online oriënteren en bestellen

Ook in onze webwinkel vindt u het uitgebreide assortiment van Beter Bed. Wilt u graag iets bestellen? Bekijk meer informatie over kopen bij Beter Bed.

Beter Bed is onderdeel van de beursgenoteerde Beter Bed Holding. Voor meer informatie over Beter Bed Holding, ga naar www.beterbedholding.nl.