MENU

Kindermatrassen

Kindermatrassen

Een kindermatras moet aan speciale eisen voldoen. Zo is het extra van belang dat het matras stevig is. Op een stevig, iets harder matras kan uw kind veilig inslapen en bestaat er minder gevaar voor verstikking. Een tweede punt waar u op moet letten bij het kopen van een kindermatras, is de wasbaarheid van de matrashoes (tijk). Een matrashoes die gewoon in de wasmachine kan, laat elk nachtelijk ongelukje als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo slaapt uw kind veilig en fris, de hele nacht door.

Bekijk alle kindermatrassen uit onze collectie >>

Een polyether kindermatras

Een matras van polyether is uitermate geschikt voor het kinderbed. Het is stevig, duurzaam, voordelig en kan een lichaamsgewicht tot 80 kilo dragen. Polyether houdt warmte vast, zodat uw kind het niet te koud heeft. Polyether is bovendien anti-allergisch, dus kinderen met een allergie voor wol hebben baat bij een polyether matras.

Kindermatrassen met pocketveren

Pocketveren staan bekend om hun goede ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Een pocketveermatras is dan ook fijn naarmate uw kind ouder wordt en het lichaam meer ondersteuning nodig heeft. Ook voor kinderen die het snel warm hebben, is een pocketveermatras een goede keuze.

Koudschuim kindermatrassen

Koudschuim betekent drukverlagend comfort en tegelijkertijd goede ventilatie. Door de open structuur van koudschuim wordt vocht uitstekend afgevoerd en stroomt de lucht er vrij doorheen. Een matras van koudschuim is zo comfortabel doordat het zich goed naar het lichaam vormt en haar oorspronkelijke vorm weer snel aanneemt. Geen kuilen dus! Heeft uw kind het snel warm in bed, een hoog lichaamsgewicht en hecht u veel waarde aan comfort en drukverdeling? Ga dan voor een matras van koudschuim.

Aan u de keuze!

AdvieswijzersWilt u snel zien welk matras bij u of uw kind past? Vul onze matraswijzer in of maak een afspraak met een slaapadviseur in één van de winkels bij u in de buurt voor een advies op maat.