MENU

Maak uw slaapkamer compleet met slaapkamermeubelen

Kasten & andere slaapkamermeubelen 

De slaapkamer is vooral de plek waar u slaapt. Daar kunnen we kort en helder over zijn. Maar zeg nou zelf, u doet veel meer in deze ruimte van uw huis! Opbergen, aankleden en optutten bijvoorbeeld. Tv kijken, lezen, uitrusten en studeren. Ook uw gezinsleven speelt zich deels af in de slaapkamer. De zondagochtenden met ontbijt op bed en stoeipartijtjes met uw kinderen zijn goud waard. Om uw slaapkamer aan te laten sluiten op al uw eisen en wensen, hebben we bij Beter Bed niet alleen bedden, maar ook een breed assortiment slaapkamermeubelen.

Opbergmeubelen: van kledingkast tot nachtkastjes

Verfraai uw kast! Om te beginnen hebt u een goede kledingkast nodig, die past in de ruimte en bij de stijl van uw slaapkamerinterieur. De kast moet plaats hebben voor al uw kleding en als het even kan ook voor uw handdoeken, beddengoed en schoenen. Naast kledingkasten in diverse modellen en maten, vindt u bij Beter Bed een collectie commodes en nachtkasten. Alles wat u niet in uw kledingkast opbergt, past hierin. Stem uw kast en bijmeubelen af op de stijl van uw boxspring of bed en laat de montage fijn over aan onze monteurs!

 


Hockers

Hockers

kledingkasten

Kledingkasten

Nachtkastjes

Nachtkastje


Bekijk alle hockers

Bekijk alle kledingkasten

Bekijk alle nachtkasten


 

Uw kast volledig inrichten naar eigen wens

Beter Bed heeft een breed aanbod aan draaideurkasten en schuifdeurkasten. Kasten die u volledig naar eigen wens kunt inrichten, dankzij onze uitgebreide collectie aan kastinrichtingen en accessoires. Hebt u behoefte aan een of meerdere kledingroedes en lades? Hoe wilt u de vakken indelen en lijkt een stropdashouder, spiegel of kastverlichting u wel wat? Ook de afmetingen, kleur en materiaalkeuze voor het front (hout, glas of spiegel) bepaalt u helemaal zelf.

Kasten


 

Uw slaapkamer volledig in stijl

Wilt u uw slaapkamer in uw eigen stijl aankleden met een of meerdere bijmeubelen? Ons aanbod omvat tal van slaapkamermeubelen en accessoires, passend bij onze boxsprings en ledikanten. Van spiegels, nachtkasten, hockers en voetenbanken tot bureaus, kasten, kleden en achterwanden. Uiteraard allemaal verkrijgbaar in uiteenlopende materialen en afmetingen. Maak uw eigen keuze uit de collectie en uw slaapkamer is compleet.

Slaapkamermeubelen


 

Speciale collecties voor jong en oud

Kinderen stellen andere eisen aan hun slaapkamermeubelen dan volwassenen. Jonge mensen hebben andere slaapwensen dan senioren. Of u nu een bureau nodig hebt om aan te studeren, blij wordt van een speeltent of glijbaan aan het bed of juist baat hebt bij een commode of nachtkastje op comforthoogte; bij Beter Bed vindt u bijmeubelen afgestemd op uw levensfase. Die qua stijl perfect passen bij die gave hoogslaper of dat comfortabele seniorenbed.