MENU

Maak uw slaapkamer compleet met slaapkamermeubelen

Kasten & andere slaapkamermeubelen 

De slaapkamer is vooral een plaats om te slapen; daar kunnen we kort en duidelijk over zijn. Maar zeg nu zelf, u doet eigenlijk veel meer in deze ruimte! Spullen opbergen, uzelf aankleden en opmaken, tv kijken, lezen, uitrusten, studeren... En ook uw gezinsleven speelt zich deels af in de slaapkamer. De zondagochtenden met ontbijt op bed en stoeipartijtjes met uw kinderen zijn goud waard! Om uw slaapkamer te laten aansluiten op al uw eisen en wensen, hebben we bij Beter Bed niet alleen bedden, maar ook een ruim assortiment slaapkamermeubels.

Opbergmeubelen: van kledingkast tot nachtkastjes

Ga om te beginnen voor de juiste opbergmeubels! Zo heeft u een goede kleerkast nodig, die past in de ruimte en bij de stijl van uw slaapkamerinterieur. De kast moet bovendien groot genoeg zijn voor al uw kleding, en liefst ook voor uw handdoeken, beddengoed en schoenen. Naast kleerkasten in diverse modellen en maten, vindt u bij Beter Bed een grote collectie commodes en nachtkastjes. Alles wat u niet in de kleerkast krijgt, past makkelijk hierin. 

Stem al deze slaapkamermeubels af op de stijl van uw boxspring of bed en laat de montage gewoon over aan onze monteurs!

 


Hockers

Hockers

kledingkasten

Kleerkasten

Nachtkastjes

Nachtkastjes


Bekijk alle hockers

Bekijk alle kledingkasten

Bekijk alle nachtkasten


 

Uw kast volledig inrichten zoals uw wilt

Onze collectie slaapkamermeubels bevat een breed aanbod aan draaideurkasten en schuifdeurkasten. Kasten die u bovendien volledig naar eigen wens kunt inrichten, dankzij onze uitgebreide collectie aan kastinrichtingen en -accessoires. Heeft u behoefte aan één of meerdere kledingroedes en lades? Hoe wilt u de vakken indelen? En lijkt een dassenhouder, spiegel of kastverlichting u wel leuk? Het kan allemaal. Ook de afmetingen, kleur en materiaalkeuze voor het front (hout, glas of spiegel) bepaalt u volledig zelf.

Kasten


 

Slaapkamers die helemaal passen bij uw stijl

Wilt u uw slaapkamer in uw eigen stijl aankleden met de juiste slaapkamermeubels? Ons aanbod omvat tal van meubels en accessoires, passend bij onze boxsprings en bedden. Van spiegels, nachtkastjes, poefs en voetenbanken tot bureaus, kasten, tapijten en achterwanden. Uiteraard allemaal verkrijgbaar in uiteenlopende materialen en afmetingen. 

Maak uw keuze uit de collectie en uw slaapkamer is compleet!

Slaapkamermeubelen


 

Speciale collecties slaapkamermeubels voor jong en oud

Kinderen stellen andere eisen aan hun slaapkamermeubels dan volwassenen. Jonge mensen hebben andere slaapwensen dan senioren. Of u nu een bureau nodig heeft om aan te studeren, blij wordt van een speeltent of schuifaf aan het bed, of juist baat hebt bij een commode of nachtkastje op comforthoogte: bij Beter Bed vindt u slaapkamermeubels afgestemd op uw levensfase - en die qua stijl perfect passen bij die coole hoogslaper of dat comfortabele seniorenbed.

Heeft u nog vragen over onze slaapkamermeubels of andere producten? Contactacteer ons >>