MENU

5. Altijd de laagste prijsgarantie


Het gaat erom dat u als klant tevreden bent; daar doen wij bij Beter Bed alles aan. Wij geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ook zaken als de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat beetje beter.

Onze zeven garanties geven u de zekerheid die u zoekt. Zodat u met een gerust hart bij ons koopt én jarenlang plezier hebt van uw aankoop. Want daar doen we het voor! 

Minimaal 3 jaar productgarantie   Gratis levering vanaf 250 euro   100 dagen uitprobeergarantie  Niet goed geld terug  

Altijd de laagste-prijsgarantie   Meer dan 30 jaar ervaring   Klanttevredenheid 

1.     Minimaal 3 jaar productgarantie

De EU verplicht 2 jaar productgarantie, maar Beter Bed geeft op alles 3 jaar garantie (uitgezonderd bedlinnen). Op het topgamma, zoals M Line en Beka, krijgt u zelfs 10 jaar garantie.*

2.     Gratis levering en montage vanaf 250,-

Vanaf een aankoopbedrag van 250,- krijgt u alles gratis geleverd. Onze professionele bezorgers monteren ook alles gratis voor u, uitgezonderd de Webdeals, artikelen van het label Beter Bed | Basic en onze Junior collectie.

3.     Tot 100 dagen uitprobeergarantie op matrassen

Matrassen van het merk M Line kunt u tot 100 dagen uitproberen en omruilen. Op matrassen van andere merken, zoals Beka en Beter Bed Select, zit 90 dagen uitprobeergarantie. Lees meer in de Verkoopvoorwaarden

4.     30 dagen 'niet-goed-geld-teruggarantie' 

bent u niet tevreden over uw aankoop? Beter Bed zet zich altijd in voor een passende oplossing. Vinden we die niet binnen 30 werkdagen? dan krijgt u bij aankopen vanaf 250,- uw geld terug. 

5.     Altijd de laagste-prijsgarantie

Omdat wij meer dan 1000 winkels in Europa hebben, krijgen wij grote kortingen bij de bekende en minder bekende beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen wij u een laagste-prijsgarantie geven. Ziet u hetzelfde of een kwalitatief evenwaardig product elders voor een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan. 

6.     Meer dan 30 jaar vakmanschap en ervaring

De eerste Beter Bed winkels werden geopend in de jaren '80. We beschikken over een schat aan ervaring en expertise, die voortdurend wordt doorgegeven aan de nieuwe collega's. En daar profiteert ú van. 

7.     Meer dan 95% van onze klanten is tevreden

Wij willen dat u 100% tevreden bent. daarom bellen we u na 4 weken altijd op, om te weten of u goed slaapt. en dat blijkt in meer dan 95% van de gevallen zo te zijn. 

*zie de verkoopvoorwaarden van Beter Bed 

 

Veilig online winkelen met BeCommerce!
Beter Bed is aangesloten bij BeCommerce

Beter Bed heeft het kwaliteitslabel BeCommerce, hét Belgische keurmerk voor webwinkels. Alle bedrijven met dit keurmerk zijn uitgebreid gescand, waardoor u zeker weet dat u veilig online kunt bestellen met duidelijke leveringsvoorwaarden. Dit keurmerk garandeert dat Beter Bed de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels van BeCommerce onderschrijft, en aan alle relevante wet- en regelgeving voldoet.

Ga naar het BeCommerce Kwaliteitslabel >>