MENU

Een boxspring kopen doet u niet elke dag.

Boxsprings


Wat is een boxspring?

Eén van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Bij deze matras-bedbodemcombinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. Bij een boxspring bestaat de bedbodem uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Bovendien zorgt het topmatras op de matras voor meer souplesse in de toplaag, en dus voor een extra comfortabele boxspring. Ga naar de boxsprings van Beter Bed >>

Waar let ik op als ik een boxspring ga kopen?

Gaat u een boxspring kopen? Een aantal vragen moeten zeker aan bod komen wanneer u een boxspring gaat kopen, zoals: 

  • Op wat voor bedbodem en matras slaapt u momenteel?
  • Hebt u het koud of warm in bed? (oftewel: wat is de mate van transpireren)
  • Wat is uw favoriete slaaphouding?
  • Hebt u lichamelijke klachten?
  • Hebt u allergieën?
  • Past de boxspring die u op het oog hebt ook in uw woning? En hoe meet u dat? 

Enkele voordelen van een boxspring zijn:

Boxspring kopen- Een boxspring heeft een zeer comfortabele instaphoogte.
- Boxspringcombinaties zijn veelal verkrijgbaar in twee uitvoeringen: vlak en elektrisch verstelbaar.
- Boxsprings zijn verkrijgbaar met bonell- en pocketveren. Bonellvering wordt het meest toegepast en is voordeliger, terwijl pocketvering betere ondersteuning biedt.
- Er zijn verschillende typen en kleuren poten verkrijgbaar. Zo kunt u bij het kopen van uw boxspring altijd een persoonlijke keuze maken die perfect in lijn is met de stijl van uw slaapkamer.
- Door de vele mogelijke stijlen (van klassiek tot modern), kleuren en materialen (zoals stof en leer) is een boxspringcombinatie eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamerinterieur.
- Met extra's als een hoofd- en voetbord, een poef en nachtkastjes creëert u de boxspring van uw dromen.
- Een topmatras zorgt voor extra comfort en een langere levensduur van uw matras.
- De combinatie van een box en een matras garandeert een zeer goede ventilatie.
- De box is voorzien van thermisch geharde veren. Dit zijn veren waarvan het metaal bij de productie tot zeer hoge temperaturen verhit wordt. Dit zorgt ervoor dat de veer minder snel vervormt en dus een langere levensduur heeft.
- U heeft 25 jaar garantie op draad- en framebreuken.


 

Een gestoffeerd matras of wit matras?

Bij een boxspring bestaat de bedbodem uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Daarbovenop een gestoffeerd of een wit matras. Een gestoffeerd matras is bekleed met dezelfde stof als de box. Dit maakt van de boxspring een stijlvol en luxe geheel. Bovendien hoef je met een gestoffeerd matras alleen maar het topmatras op te maken, waardoor het opmaken van het bed nog sneller gaat. Bij een boxspring met een wit matras slaapt u direct op het witte matras. Deze kan eventueel voorzien worden van een topmatras voor extra comfort en ondersteuning.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een boxspring met een gestoffeerd matras en een boxspring met een wit matras. 

Voordelen van een boxspring met een gestoffeerd matras + topmatras

Boxspring met gestoffeerd matras 

 Bekijk alle gestoffeerde boxsprings

Stijlvolle en luxueuze uitstraling.
Gemak bij het opmaken, omdat je alleen het topmatras opmaakt.
Doordat je op het topmatras slaapt, slijten de matrassen minder snel. Hierdoor wordt de levensduur van uw boxspring verlengd. 

Voordelen van een boxspring met een wit matras

Boxspring met wit matras

Boxsprings zonder gestoffeerd matras

Comfortabel slapen voor een voordelige prijs. 
Luxe uitstraling van een complete boxspring. 
U hoeft geen aangepast beddengoed aan te schaffen wanneer uw vorige bed ook een wit matras bevatte.


 

Welk bed is het meest geschikt voor mij?

Bij Beter Bed stelt u zowel ledikanten als boxsprings zodanig samen dat u het beste uit uw nacht haalt. Natuurlijk spelen uw smaak en ervaring een belangrijke rol, maar er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een slaapsysteem. Denk aan uw lengte, gewicht, slaaphouding, de warmte- en vochthuishouding van het systeem, de gevoeligheid van uw gewrichten en uw voorkeur voor hard of zacht comfort. Bij Beter Bed vindt u boxsprings in vele kleuren en varianten: vlakke boxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings, eenpersoonsboxsprings, tweepersoonsboxsprings en twijfelaar boxsprings

Bekijk 10 tips bij het kopen van een boxspring

 

Comfortabel slapen

Beter Bed zorgt er niet alleen voor dat u elke nieuwe dag vol energie begint, maar levert ook graag een bijdrage aan het gemak in uw slaapkamer. Bent u op zoek naar een bed met een comfortabele instaphoogte? Wilt u een slaapsysteem dat u gemakkelijk kunt verstellen als u tv kijkt of een boek leest? Of vindt u het belangrijk dat  u het bed gemakkelijk kunt verschonen of dat het deelbaar of verrijdbaar is? Welke wens u ook hebt; Beter Bed biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsbedden met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk alle boxsprings