MENU

Alles over het betalen van uw bestelling

 
Op deze pagina:

 

Online aankoop

In onze webwinkel kunt u betalen met Maestro, MasterCard en Visacard. U kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen of om zelfs 0% aan te betalen en te betalen bij levering. Het resterende bedrag betaalt u dan bij de bezorging van uw bestelling. Dit gaat bij voorkeur met uw bankkaart, maar we accepteren ook MasterCard, Visacard of contant. Bij leveringen door PostNL vragen wij u het totale bedrag vooraf te betalen.

Nieuw: Betaal uw aankoop pas bij levering!

Winkelaankoop

Bij een aankoop in een van onze winkels, vragen wij u om een voorschot. Dit is minimaal 10% en maximaal 15% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaalt u bij de bezorging van uw bestelling. In onze winkels betaalt u heel eenvoudig met uw bankkaart, Visacard of contant.

Betalen bij levering

Betaalt u uw producten deels bij bezorging, dan verzoeken wij u te betalen met bankkaart. Dit is het veiligst. Onze bezorger heeft een mobiel apparaat bij zich. De limiet van het te betalen bedrag verschilt per bank. Informeer hiervoor bij uw bank. Is met bankkaart niet mogelijk? Dan kunt u ook betalen met Mastercard, Visacard of contant geld.

Terug naar boven

Resterende bedrag vooraf overmaken

Wilt u het resterende bedrag per bank betalen? Maak dit dan twee weken voor levering over op onze rekening. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden. 

  • IBAN nummer: BE34731019042990
  • BIC code: KREDBEBB

Textielcheques en tegoedbonnen

Textielcheques en tegoedbonnen kunt u alleen verzilveren in onze Beter Bed winkels. Ze zijn een jaar geldig en niet overdraagbaar aan derden. Mogelijk vragen wij u daarom bij inlevering om uw legitimatie. De tegoedbon kunt u gebruiken voor de hele Beter Bed collectie, de textielcheque alleen voor textielproducten. Ruilen voor een tegoedbon of teruggave in contanten is niet mogelijk. Textielcheques en tegoedbonnen kunt u niet verzilveren voor bestellingen die al lopen.

Terug naar boven

Betaalmogelijkheden 

  • Maestro
    Uw bestelling bij Beter Bed betaalt u heel eenvoudig met Maestro. Dit betekent dat u het bedrag online voldoet via internetbankieren. Informeer bij uw bank of deze Maestro ondersteunt. Bij uw online bestelling, selecteert u vervolgens de betaalmethode Maestro. Als u alle gegevens heeft ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail.
  • Visacard/MasterCard
    In onze Beter Bed winkels winkels kunt u betalen met uw Visacard. In onze webwinkel kunt u betalen met Visacard of MasterCard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van uw online bestelling, selecteert u de betaalmethode Visa of MasterCard. Als u alle gegevens heeft ingevuld, keert u automatisch terug naar onze website waar u uw bestelbevestiging vindt. Deze ontvangt u ook per e-mail. Het bedrag ziet u terug op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening wordt geboekt.


Terug naar boven