Slapen op een bijzondere plek: in een kasteel

Het kasteel is een plek waar normaal gesproken alleen de elite woont. De koning, koningin en de prinsessen slapen in een kasteel, wat eigenlijk veel te groot voor hen is. Lijkt het jou ook een droom? Slapen als een koning in een luxe kasteel. Er zijn diverse plekken in Nederland, België en zelfs Finland waar je het kunt ervaren. Wie wil er nu niet koninklijk slapen voor een nachtje?!

Kasteel Buesdael in België

Buesdael is een overweldigend kasteel met 5 slaapkamers. Met uitzicht op Blieberg en in een groenrijke omgeving, kun je optimaal genieten als jonkheer of jonkvrouw. Er zijn slaapplekken voor 9 personen, dus je kunt met je hele familie of vriendengroep hier terecht. In de omgeving liggen Vaals, Maastricht, Luik en Aken. Een weekend verblijven in dit Belgische kasteel kun je vanaf 511,-.

Slot Assumburg in Heemskerk

Slot Assumburg is een Middeleeuws kasteel uit de 13e eeuw. Het is altijd een adellijk kasteel geweest, maar gelukkig kom je er op de dag van vandaag ook zonder blauw bloed binnen. In het kasteel vind je geen hemelbed of eigen badkamer. StayOkay heeft er namelijk een hostel in gevestigd. Hierdoor kun je voor een schijntje overnachten in dit slot. Een overnachting in dit prachtige, Middeleeuwse kasteel kost je 24,- per nacht.

Arctic Snow Hotel in Finland

Vind je jezelf eerder een sneeuwkoning of ijskoningin? Dan kun je terecht in het Arctic Snow Hotel in Sinetta, Finland. Ver weg van de bewoonde wereld slaap je op een bed van ijs. Wordt de kou je toch even te veel? Dan kun je gebruikmaken van de meerdere sneeuwsauna’s die beschikbaar zijn. In dit bijzondere ijskasteel kun je terecht vanaf 135,- per persoon, per nacht. Een once-in-a-lifetime-experience!


Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.