Een goede bedbodem kopen

voor een gezonde nachtrust

De combinatie van je matras en bedbodem bepaalt het ligcomfort van je slaapsysteem. De bodem versterkt daarbij de eigenschappen van je matras.
Alle bodems Advies nodig?

Ga snel naar

Vlakke bedbodems
Verstelbare bedbodems

Een goede bedbodem kopenVerstelbaar of niet?

Elektrisch of handverstelbare bedbodem

  • Met een verstelbare bodem kies je zelf wanneer en op welke plek je extra ondersteuning nodig hebt. Je brengt het hoofd- en voeteneinde eenvoudig zelf omhoog. Dat is wel zo comfortabel tv kijken, lezen en ontbijten!
  • Doordat het hoofd- en voeteneinde onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn en de bodems een neksteun en knieknik hebben, ervaar je gedetailleerde ondersteuning.
  • Met een elektrisch verstelbare bodem hoef je zelf niets meer te doen, behalve op het knopje drukken. Je stapt moeiteloos in en uit en geniet van optimaal comfort en gemak.
  • Handverstelbare bodems zijn geschikt voor de meeste typen matrassen.
  • In onze collectie vind je bedbodems met een netvrij schakeling en ook een draadloze afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden.

Vlakke, niet-verstelbare bedbodem

  • Ondersteuning geven, dat is de belangrijkste functie van een bedbodem. In onze collectie vind je vlakke bodems die deze belangrijke taak stuk voor stuk serieus nemen.
  • Beter Bed heeft zowel vlakke lattenbodems als vlakke schotelbodems en rolbodems in de collectie. Er is een vlakke bedbodem voor ieder matras, ieder lichaamsgewicht en elk budget.
  • Op een vlakke, niet verstelbare bedbodem kun je zowel een tweepersoonsmatras als twee eenpersoonsmatrassen gebruiken.

 

Daarom een potenset voor je bedbodem

Om je bedbodem stevig neer te zetten, adviseren wij je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Toch is het voor een ledikant ook verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Bovendien zorgt een potenset voor een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset vind je hier.

Het belang van een goede bedbodem

Welke bedbodem is comfortabel en bied voldoende ondersteuning?

Het belang van een goede bedbodem wordt vaak onderschat. Niet alleen de kwaliteit van je matras bepaalt jouw uiteindelijke slaapcomfort, ook je bedbodem is van belang. Door de juiste bodem te kopen, kan je de ondersteunende eigenschappen van je matras versterken.

Zo zijn er bijvoorbeeld modellen waarbij je bepaalde latten in de bodem meer stevigheid kan geven, of ze net soepeler kan afstellen. Bij Beter Bed wordt een bodem op maat kopen wel heel gemakkelijk! Jij regelt alles online en je bodems worden bij jou thuisbezorgd.

Diverse soorten bedbodems

Naast lattenbodems heeft Beter Bed een divers aanbod van andere soorten bedbodems. Je vindt in ons assortiment ook schotelbodems, binnenvering bodems en een M line Multi Motion-bodem. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en voor iedere voorkeur is er een bodem te vinden!

 

Het gemak van een verstelbare lattenbodem

Lees je ’s avonds graag nog even een boek of kijk je graag tv in bed? Dan is een elektrisch of manueel verstelbare lattenbodem wellicht iets voor jou. Bij een elektrisch verstelbare lattenbodem beweeg je het hoofd- of voeteneinde gemakkelijk omhoog met de afstandsbediening, waardoor je comfortabel wat rechter komt te zitten in bed.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!