Voorjaarstrends 

Nieuwsgierig naar de laatste lentetrends?

Onze splinternieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken staat online! Uiteenlopende kleuren, zachte stoffen en frisse dessins  zijn weer vertaald naar het mooiste bedtextiel voor jong en oud. En we verklappen alvast: je wordt er zeker weten vrolijk van!

 

Voorjaar

Wat kleur met je doet

Als er iets is wat de zomer kenmerkt, dat is het wel kleur. Dit seizoen zien we felle zomerkleuren en het contrast wordt bereikt door deze knallende kleuren te combineren met donkere natuurtinten. Blauw is een kleur waar je niet omheen kunt, en dan hebben we het over verschillende sprankelijke en heldere blauwtinten, soms verwerkt in grafische patronen. Ook groen is helemaal terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Zelfs als je houdt van grijs, roze en andere zachte tinten is onze lentecollectie op je bed geschreven.
 

Bloemen houden van bedden

In de vorm van botanische dessins, organische vormen en bloemen in alle soorten en maten speelt de natuur een grote rol in onze slaapkamer deze lente. Ga jij voor fel of lief? Voor subtiel of opvallend? Voor grote groene bladeren of fijne bloemetjes? Iedereen die in de lente graag buiten is en geniet van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft, wordt blij van de nieuwste bloemenovertrekken.

Elk overtrek een eigen verhaal

In de collectie overtrekken van Beter Bed vind je merken als Kardol, Essenza, Walra en Ariadne at Home. Veel van ons bedtextiel kopen we in bij Beddinghouse, die de collectie zoals gebruikelijk opgebouwd heeft met uiteenlopende story’s.

Voorjaarstrends

De blauwtrend vind je vooral terug in de story Summer Lake. Bloemen komen tot uiting in de story Floral Ceremony, waarbij romantische bloemen op witte ondergronden de basis zijn. De story Flower Boutique kenmerkt zich juist door uitgesproken felle bloemenprints. En - zoals de naam al doet vermoeden - staat de story Green Escape voor het ultieme buitengevoel. Als hier niks voor jou tussen zit, weten wij het ook niet meer.

 

Botanisch dekbedovertrek Senado

Botanisch blijft

De botanische stijl is ook dit voorjaar een belangrijke trend. Fijn, want zo genieten we in huis van al dat frisse sfeervolle groen.

De term botanisch heeft alles te maken met plantkunde. Exotische planten, groene bomen en tropische bloemen zien we terug in de prints. Combineer de verschillende groen- en blauwtinten met chique materialen, zoals fluweel en kleuren als goud of aardetinten. Zo creëer je rust en harmonie in de slaapkamer.


Hoe kies je jouw nieuwe overtrek?

Hoe groot het aanbod ook is, kiezen is eigenlijk heel simpel. Ga voor dát dessin dat je het meest prikkelt en wij voorspellen je dat het een mooie lente gaat worden. Vergeet tot slot de allerbelangrijkste regel niet: er mag gemixt en gematcht worden. Graag zelfs.

Want geloof ons, dat is mode!

 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.