Profiteer vanavond van gratis bezorging!

0 : 4 : 54
50

De voordelen van een boxspring

Eén van de populairste slaapsystemen van deze tijd is de boxspring. Niet alleen biedt een boxspring extra comfort, hij ziet er ook nog eens erg stijlvol uit in je slaapkamer. Een boxspring wordt vaak gebruikt in hotels. Met een boxspring maak je van je eigen slaapkamer een luxe hotelkamer! Hieronder vind je alle voordelen van een boxspring op een rij. 

Een boxspring

Een gewoon bed bestaat uit een bedbodem met daarop een matras. Een boxspring begint met een bedbodem en vervolgens liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. Dit zorgt voor extra comfort, ventilatie en ondersteuning. Het onderste ‘matras’ is een gestoffeerde box met veren, waardoor de veerkracht over de gehele breedte verdeeld wordt. Hierbovenop ligt je matras en om nóg meer comfort te creëren, kun je je boxspring afdekken met een topmatras. 

De voordelen

  • De instaphoogte van een boxspring is vaak hoger dan bij een bed. Dit maakt het gemakkelijk om in en uit bed te stappen. 
  • Boxsprings zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Zo kun je bij de aanschaf van een boxspring deze helemaal afstemmen op je wensen en aanpassen aan de stijl van je slaapkamer.
  • Je kunt een boxspring extra comfort geven, door er een topmatras op te leggen. Bijkomend voordeel: het matras heeft hierdoor een langere levensduur!
  • De combinatie van een box en een matras zorgt voor een zeer goede ventilatie. 
  • Boxsprings zijn vaak verkrijgbaar in twee uitvoeringen: vlak en elektrisch verstelbaar. Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor extra gemak en comfort tijdens bijvoorbeeld het lezen van een boek of het kijken van tv.
  • Bij Beter Bed heb je 25 jaar garantie op draad- en framebreuken. Zo weet je zeker dat je extra lang van je boxspring kunt genieten. 

 

Een ruime collectie bij Beter Bed 

Beter Bed heeft een groot aanbod aan boxsprings. Grote kans dat er ook voor jou een passende boxspring tussen zit! Hieronder vind je een kleine greep uit de collectie.

Advies nodig?

Wil je graag meer informatie over boxsprings? Of wil je advies over welke boxspring het best bij jouw wensen past? Kom dan langs in een van de 80 Beter Bed winkels en onze vakkundige slaapadviseurs helpen je graag.


 

Meer Beter Bed blogs:

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.