Spannende boeken

De tijd om te lezen is weer aangebroken. Terwijl het buiten langzaam aan kouder en vroeger donker wordt, maken we het binnen gezellig en warm met kaarsjes, lichtjes, kleden en kussens. Waar we ’s zomers genieten van lange avonden in de tuin, kruipen we in de winter lekker vroeg onder de wol. Om daar nog even fijn te lezen en weg te dromen bij de meest spannende verhalen…

Van feelgoodroman tot literaire thriller

Waar de een weg is van waargebeurde verhalen over liefde, trouw en vriendschap, kwijlt de ander al bij de gedachte aan een nieuw verhaal over list, bedrog en moord. Zoveel mensen, zoveel smaken! Of het nu gaat om literatuur of lectuur, fictie of non-fictie; voor veel mensen betekent lezen ontspanning en tijd voor zichzelf. En zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan even helemaal van de wereld zijn en tot rust komen?

Najaar is hét boekenseizoen

In september is zoals elk jaar het nieuwe boekenseizoen weer begonnen. Schrijvers geven volop signeersessies en presentaties om hun boeken te promoten. Het regent verse chicklits, romans en biografieën. Het genre dat misschien wel het meest populair is in de herfst, is de thriller. Bij het dalen van het kwik, stijgt blijkbaar onze behoefte aan spanning en sensatie.


Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.