Spicy Evening

Slaapkamertrend Spicy Evening

Eenvoudig én uitgesproken. Ingewikkeld? Welnee, het is voorjaarsstijl ‘Go Boho’! Een stijl waarbij je laat zien dat het leven een feestje is. Vrolijke prints, aardse en levendige kleuren, veel etnische invloeden en rotan voor die extra warme sfeer. Met deze bohemien slaapkamerlook experimenteer je eindeloos met leuke accessoires en decoraties. Een tikkeltje nonchalant, maar vooral persoonlijk en zorgeloos!

Iris over de stijl Spicy Evening

"Ik hou van warmte die het kleurenpallet van de trend spicy evening geeft aan mijn slaapkamer. Door terra, aarderoze en roodtinten met elkaar te combineren krijg je toch een mooi rustig en warm kleurbeeld.

Daarnaast vind ik het leuk om gebruik te maken van verschillende kwaliteiten en prints, zoals fluweel, katoensatijn, kraanvogel en bloemenprints. Hierdoor krijgt je slaapkamer ook een rijke uitstraling."

Iris Ubeda over de stijl Spicy Evening
Vurig comfort vol pit
Speels en stimulerend
Iris Ubeda Category Manager Textiel bij Beter Bed


Iris Ubeda, Category Manager Textiel bij Beter Bed:

"Mijn slaapkamer kan niet levendig genoeg zijn: daarom ben ik zo gek op deze stijl! Niet alleen als ik slaap, óók overdag ben ik een echte dromer. Ik wil zoveel mogelijk genieten van mooie dingen en momenten. Het voelen en écht in me opnemen. Veel vrolijkheid en kleur dus. Ook in mijn slaapkamer!"

Kleuren Spicy Evening

Alle voorjaarstrends ontdekken? Bekijk onze online folder!

Bekijk de folder


Bekijk meer voorjaarsstijlen

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.