Jubileum Deals, 25% korting op héél veel!

3 : 12 : 31
21
Morning Naturals

Slaapkamertrend Morning Naturals

Toe aan rust en romantiek in de slaapkamer? Zorg voor een natuurlijke touch dan komt dit méér dan goed! Moeder Natuur weet immers als geen ander wat écht goed voor je is. Met voorjaarsstijl ‘Natures Choice’ ga je voor pure materialen zoals linnen, chambray katoen, bloemenprints, hout, planten, dierenprints en rustige kleuren. De serene sfeer helpt je ontspannen. Precies wat jij nodig hebt in de slaapkamer!

Saskia over de stijl Morning Naturals

"Ik hou van rust en licht in de slaapkamer. Mijn slaapkamer is voor mij de ruimte waar ik kan relaxen met een serie of om even rustig te werken. Maar natuurlijk ook om uit te rusten en te slapen.

Door het gebruik van lichte tinten, zoals lichtgrijs, roze en taupe voer ik de trend Morning Naturals door in mijn slaapkamer.

Ik combineer de zachte materialen met houten fotolijstjes of leuke krukjes."

Saskia Jegerings over de stijl Morning Naturals
Rust en licht in de slaapkamer
Adem natuurlijke schoonheid en rust

Puur, puurder, puurst. Voorjaarstrend Morning Naturals brengt een oase van rust en uiterste kalmte in je slaapkamer. Precies dát wat je nodig hebt in je drukke leven. Natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met een rustige basis van wit en grijs. Niet onbelangrijk: de zachte, natuurlijke materialen op je bed voelen als een tweede huid. Zó zacht, zó fijn!

Deze look kenmerkt zich door rustige kleuren en natuurlijke, pure materialen. Zo creëer jij een heerlijke oase van rust in je slaapkamer. Wit en grijs vormen de basis, aangevuld met natuurlijke kleuren. Het beddengoed is gemaakt van natuurlijke stoffen als katoen, linnen, seersucker en chambray. Ze voelen aan als een tweede huid!

Karlijn Franken Marketing Coördinator Fotografie bij Beter Bed


Karlijn Franken, Marketing Coördinator Fotografie bij Beter Bed:

"In deze hectische maatschappij en mijn drukke leven dat hier onderdeel van maakt, is mijn slaapkamer dé plek om echt even mijn rust en ontspanning te vinden. De natuurlijke sfeer zorgt dan voor balans, evenwicht en weinig afleiding. Alsof je je echt even in de natuur waant, zo fijn."

Kleuren Morning Naturals

Alle voorjaarstrends ontdekken? Bekijk onze online folder!

Bekijk de folder


Bekijk meer voorjaarsstijlen

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.