Beter Slapen Deals -25% korting op héél veel!

2 : 3 : 50
59

Pyjamadag: perfect om te onthaasten!

Een pyjama alleen om in te slapen? Welnee! Thuis in je pyjama of comfi kleding rondlopen is áltijd een goed idee! Niets fijner dan na het thuiskomen na een lange werkdag je werkkloffie in te wisselen voor een behaaglijke outfit. Zo één waar je lekker in kunt luieren. Joggingbroek, huispak of pyjama aan, héérlijk! Wat nóg beter is? Jezelf één keer in de maand een heuse pyjamadag gunnen. Een ontspannen lichaam en opgeruimd hoofd zijn gegarandeerd. Wie had dat gedacht, je pyjama als het ideale onthaastingsmiddel!

Pyjamadag: niets moeten

Niets moeten in je pyjama!

Na een drukke werkweek, héél veel familiebezoeken, de zwemles, verschillende sportclubs, verplichte verjaardagen en wie weet wat allemaal nog meer, is even he-le-maal niets moeten in je pyjama erg fijn! Zeker als het buiten niets anders doet dan regenen en de straaltjes zon ver te zoeken zijn. Lekker de hele dag in je pyjama vertoeven. Nou wil een dag lang je pyjama aan hebben echt niet zeggen dat je meteen de hele dag aan het ‘niksen’ bent. Pyjamadag betekent gewoon geen verplichtingen en doen waar je zin in hebt. Maar wat kun je dan allemaal in je pyjama?


7 tips om te doen op jouw pyjamadag

1. Lezen!

Yes! Op je pyjamadag heb je genoeg tijd om weer eens uitgebreid te lezen. Eindelijk weer eens tijd voor dat ene boek dat al maanden op je nachtkastje ligt. Dat boek waar je iedere avond weer trouw aan begint, maar geen steek verder in komt. Een flinke stapel tijdschriften doet het ook goed. Heerlijk onderuit op de bank lezen over de laatste roddels, modetrends, hipste boetiekjes en lekkerste gerechten.

2. Houd een film- of seriemarathon

Schaamteloos vijf of meer afleveringen van een leuke serie achter elkaar kijken is de ideale bezigheid op pyjamadag. Vanuit bed of lekker lui vanaf de bank, het kan allemaal. Zorg dat je favoriete snacks in huis zijn, installeer je met een heerlijke deken, zet het geluid van je telefoon uit en go, go, go!

3. Uitgebreid brunchen in pyjama

Hoe gezellig, een pyjamabrunch?! Na een ochtend uitslapen en lekker langzaam ontwaken is het al snel een uurtje of twaalf (of later!). Het perfecte tijdstip voor een uitgebreide brunch. Zorg dat je allerlei lekkernijen in huis hebt en verwen jezelf en je huisgenoten met een fijne brunch. Zoet, hartig en alles gewoon lekker in je pyjama. Gewoon omdat het kan!

4. Lekker kokkerellen

Zorg ervoor dat je alle ingrediënten op pyjamadag al in huis hebt, zodat jij na een ochtend uitslapen en de hele dag niets moeten, lekker kan kokkerellen in je pyjama. Een heerlijk ontspannen bezigheid. Het leukste moet natuurlijk nog komen: genieten van al het lekkers dat je of jullie samen hebben bereid. Natuurlijk… in pyjama!

5. Speel gezelschapsspelletjes

Gezellig, ook voor het hele gezin! De hele dag niets moeten, lekker aanrommelen en de tijd hebben om urenlang spelletjes met elkaar te spelen. Want hoe vaak doe je dat nu echt met elkaar? Je hebt een kast vol spellen, maar het is gewoon niet iets wat je even snel tussendoor doet. Op Pyjamadag kun je uren achter elkaar spelen. Lekker drankje en hapje erbij. Genieten!

6. Alle aandacht voor je looks!

Op pyjamadag kun je eens lekker de tijd nemen om echt de aandacht aan je uiterlijk te besteden. Uitgebreid in bad, een lekker gezichtsmaskertje, je nagels lakken en je wenkbrauwen epileren bijvoorbeeld. Pyjamadag is natuurlijk ook dé dag om je make-up eens mooi te laten voor wat het is. Kan je huid ook eens even goed ademen en bijkomen.

7. Maak alles spik en span in je pyjama

Misschien klinkt het een beetje vreemd, maar schoonmaken in je pyjama is heerlijk. Een beetje opruimen en schoonmaken ruimt tegelijkertijd ook je hoofd zo lekker op. Kun je erna nóg beter genieten van de marathon van je lievelingsserie!

Er zijn vast nog tal van andere bezigheden die heerlijk zijn om op pyjamadag te doen. Het allerbelangrijkste is dat jij lekker de tijd neemt voor dingen en zo heerlijk ontspant en onthaast. Daarnaast heb je natuurlijk wel een fijne pyjama of een comfortabel huispak nodig om de hele dag lekker in te kunnen ‘hangen’. Heb jij onze nieuwe en vooral leuke varianten al gezien? Pyjama’s, nachtjapons, onesies en badjassen voor ieder wat wils! Scoor jouw favoriet en plan die pyjamadag maar héél snel in.


 

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.