Kleurend de kerstvakantie door

Kleurplaten van Hanneke de Jager

Op zoek naar leuke vrijetijdsbesteding voor je kind in de kerstvakantie? Dan zijn deze unieke kleurplaten en knutselplaten een goed idee! De kleurplaten zijn speciaal voor ons en onze kinderen geïllustreerd door Hanneke de Jager, ontwerpster van kinderbedtextiel. De kleur- en knutselvellen zijn door jou te downloaden en staan garant voor uren knip-, plak-, kleur- en speelplezier. En weet je wat extra leuk is? We geven nu  ook zes textiel- en knutselpakketten van Hanneke de Jager weg! 

 

Print je eigen kleurplaten

Hier vind je kleur- en knutselplaten, druk ze af en je zoon of dochter kan aan de slag. Is het koud buiten? Verveelt je kind zich op een regenachtige dag en wil je dat hij of zij zich in iets anders verdiept dan wéér in dat beeldscherm? Haal de kleurpotloden en knutselspullen tevoorschijn en knutselen maar!

Optimale prinsessen- en piratenpret

De uitgeknipte figuurtjes staan gezellig op het nachtkastje, bureautje of plankje in de kinderkamer. Je kind brengt de figuurtjes ongetwijfeld tot leven met zijn of haar fantasie, waardoor er uitgebreid mee gespeeld kan worden. Er is een knutselplaat met prinsessenkoetsen, waarbij je kind het prinsesje kan aankleden met verschillende jurkjes. Je zoon of dochter kan een decoratief hangertje maken voor aan een deurknopje van de kast en de kleurplaten met harten, sterren en piraten matchen perfect met de overtrekken uit onze kindercollectie. Dat wordt slapen en spelen in stijl!


Tip 1:
 Print de platen op wat dikker papier of plak de print op een tweede papiertje voordat je alles uitknipt. Op die manier worden de figuurtjes extra stevig. 


Tip 2:
 Ril de vouwlijnen eerst even met een schaartje. Dat vouwt nog makkelijker.

Win een uniek Beddinghouse Kids by Hanneke de Jager (bed)textielpakket!

Onder de likers en delers van dit blog op Facebook verloten wij een zestal unieke Beddinghouse Kids by Hanneke de Jager (bed)textielpakketten. Het meisjespakket speciaal voor kleine prinsessen bestaat uit: dekbedovertrek Princess Wardrobe, sierkussen Dress-up Princess en hartjes fleeceplaid Garland. Het jongenspakket speciaal voor kleine ridders bestaat uit dekbedovertrek Pirate Ship, sierkussen Pirate in red, kleurstiften en kleurplaten. 

Met dit textielpakket pimp je de kinderkamer in no time tot een waar kinderpaleisje. Zeg je Hanneke, dan zeg je namelijk dekbedovertrekken met aansprekende kinderillustraties en bijpassende kussentjes in de meest aantrekkelijke kleuren en vormen. Like en deel ons bericht vóór vrijdag 30 december, dan zorgen wij ervoor dat de zes winnaars hun prijzenpakket in huis hebben zodra de school weer begint. Dat wordt eens een keer géén saaie januarimaand…


 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.